3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE - Catalog Oriflame

3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE

Rutina de ingrijire a pielii pentru barbati
16 martie 2018
TOP 5 TRENDURI ÎN MACHIAJ DE ÎNCERCAT ÎN 2018
17 martie 2018

3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE

Tender Care este unul dintre cele mai renumite produse Oriflame, cu vânzari de peste un milion de astfel de balsamuri în fiecare an. Iată și care este motivul! Cu o formulă hrănitoare minunată acesta are multiple utilizări. Mai jos sunt câteva dintre ele!

Produsul mai este cunoscut si „Cutiuta cu minuni” deoarece produsele Tender Care chiar fac minuni, si asta pe diferite zone ale corpului. Tender Care se gaseste in diferite variante, cu diferite arome, adaptate pe gustul d-voastra, o cutiuta mica ce poate fi purtata cu usurinta oriunde va duceti.

Pe langa multele alte intrebuintari, hidratare, catifelare, produsul Tender Care poate fi folosit cu succes la arsurile minore, muscaturile de tantari, coate uscate, calcaie si chiar in zonele iritate ale bebelusilor, de la purtarea scutecelor.

1. FATA
Tender Care este perfect pentru a fi folosit pe buze si fata. Ceara de albine vă ajută să vă protejați și să vă hrăniți buzele și să creșteți modelarea pielii. Vitamina E are proprietăți antioxidante și hidratează pielea.Puteți să-l utilizați în orice zonă a feței dvs., dar mai ales aplicata în zonele cele mai uscate, cum ar fi buzele, aripile nasului sau nările în timpul iernii. Puteți chiar să-l utilizați pentru a vă repara sprâncenele!

2. CORP
Formula unică este făcută cu ingrediente naturale, alese în mod special pentru a hidrata, a proteja și a hrăni pielea uscată și aspră. Prin urmare, aceasta va face minuni pentru zonele de piele foarte uscata de pe corpul dumneavoastră. Puteți să-l utilizați pe cuticule uscate, pe mâini și coate. De asemenea, funcționează pe picioare sau laba piciorului!

3. CU MAKE-UP 
Întoarceți orice umbra de pudră sau cremă de ochi într-o umbra lucioasă a ochilor, în fardul de cremă sau pe ruj, amestecând Tender Care cu pigmentul oricare culoare doriți. Super-ușor și distractiv!

Aveti intrebari? Scrieti mai jos folosind Facebook:

comentarii

Comments are closed.