3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE - Catalog Oriflame

3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE

Noutațile catalogului 5-2017
28 martie 2017
Catalog C6 Oriflame 2017
30 martie 2017

3 MODURI DE UTILIZARE A BALSAMULUI TENDER CARE

Tender Care

Tender Care este unul dintre cele mai renumite produse Oriflame, cu vânzari de peste un milion de astfel de balsamuri în fiecare an. Iată și care este motivul! Cu o formulă hrănitoare minunată acesta are multiple utilizări. Mai jos sunt câteva dintre ele! Produsul mai este cunoscut si "Cutiuta cu minuni'' deoarece produsele Tender Care chiar fac minuni, si asta pe diferite zone ale corpului. Tender Care se gaseste in diferite variante, cu diferite arome, adaptate pe gustul d-voastra, o cutiuta mica ce poate fi purtata cu usurinta oriunde va duceti. Pe langa multele alte intrebuintari, hidratare, catifelare, produsul Tender Care poate fi folosit cu succes la arsurile minore, muscaturile de tantari, coate uscate, calcaie si chiar in zonele iritate ale bebelusilor, de la purtarea scutecelor.
step1 (1)
1. FAȚĂ
Tender Care este perfect pentru a fi utilizat pe buze și ten. Ceara de albine ajută la protejarea și hrănirea buzelor și de asemenea la catifelarea tenului. Vitamina E are proprietăți antioxidante și hidratează pielea.
Poți să o folosești în timpul iernii pe orice zonă a feței, dar mai ales în cele mai uscate zone cum ar fi buzele, părțile laterale ale nasului sau zona nărilor. Se poate aplica chiar și pentru aranjarea sprâncenelor!
pas2_tendercare
2. CORP
Formula sa unică conține ingrediente naturale alese special pentru a hidrata, proteja și hrăni pielea uscată și aspră. Prin urmare, va face minuni pe zonele de piele foarte uscate de pe corp. Se poate aplica și pe cuticulele uscate, mâini sau coate. De asemenea, este indicată pentru picioare sau degetele de la picioare!
pas3_tendercare
3. MACHIAJ
Poți transforma orice pudră sau fard cremă de ochi într-un fard lucios de ochi, fard cremă de obraz sau ruj prin amestecarea cu Tender Care alături de pigmentul de culoare pe care ți-l dorești. Este super-ușor și în plus, distractiv!

Aveti intrebari? Scrieti mai jos folosind Facebook:

comentarii

Comments are closed.