Reduceri - Catalog Oriflame

Reduceri

Reduceri de 23pana la 40% de la prima comanda

Firma Oriflame a fost înfiinţată în anul 1967, activează la nivel internaţional în peste 60 de ţări şi vinde în sistemul de vânzări directe prin cei peste 3,6 milioane de reprezentanţi produse de cosmetică şi Wellness.
Câștigă bani cu Oriflame. Devino consultant!
Câștigi bani!
Îți dorești să ai un stil de viață liber, confortabil, cu premii și satisfacții profesionale? Câștigă bani în plus pentru a-ți construi o carieră în domeniul frumuseții, tu decizi cât de departe vrei să ajungi și ce stil de viață vrei să adopți. Ai un singur pas, alătura-te echipei Oriflame!
Oriflame îți oferă două moduri prin care poți câștiga bani:
1. Vânzând produsele Oriflame
Dacă te pasionează vânzările
Poți avea un profit de până la 40% din comenzile clienților. La fiecare 3 săptămâni Oriflame îți oferă un catalog nou cu cele mai recente produse create în Suedia, simplificându-ți vânzarea, prin simpla prezentare a catalogului.
Puteţi vinde foarte uşor cu ajutorul unui catalog Oriflame deoarece trebuie doar să arătaţi catalogul prietenilor, cunoscuţiilor, Oriflame venind în intâmpinarea clienţilor d-voastră cu o nouă ofertă de produse la fiecare 21 de zile, putem spune că, catalogul va face singur vânzarea.
Ca şi reprezentant Oriflame beneficiaţi de reduceri faţă de preţul de catalog, în funcţie de valoarea comenzilor d-voastră, cu cât comanda este maimare, cu atât veți avea o reducere aplicată la factură mai mare: buton inscriere
 • pentru comenzile cu valoare de catalog cuprinsă între 70 şi 299 lei beneficiaţi de discount de 23% din preţul de catalog.
 • pentru comenzile cu valoare de catalog cuprinsă între 300 şi 599 lei beneficiaţi de un discount de 30% din preţul de catalog.
 • pentru comenzile ce depăşesc 600 lei preţul de catalog beneficiaţi de un discount de 40% din preţul de catalog.
 • Exemplu de discounturi aplicate în funcţie de valoarea comenzii:
  • la o comandă de 100 lei, preţ de catalog, câştigul este de 23 lei, plătiţi doar 67 lei pentru comandă. (discount 23%)
  • la o comandă de 300 lei la preţul de catalog, câştigul este de 90 lei, plătiţi doar 210 lei pentru această comandă. (discount 30%)
  • la comandă de 800 lei la preţ de catalog, câştigul este de 320 lei, plătiţi doar 480 lei pentru comandă. (discount 40%)
  În plus firma oferă mai multe beneficii persoanelor care sunt la prima comandă sau nu au mai plasat o comandă în ultimele 12 luni prin PROGRAMUL DE BUN VENIT cât şi prin PROGRAMUL DE LOIALITATE.
  Vânzarea în sistem MLM îşi are originile incă de la începutul secolului XIX, cunoscută şi ca vânzare directă. Vânzarea directă se realizează prin reprezentanţii firmei, de obicei cu ajutorul unui catalog de vânzări.

  Aveti intrebari? Scrieti mai jos folosind Facebook:

  comentarii