PAS-CU-PAS: UNGHII ÎN CULORI CU DESIGN GEOMETRIC - Catalog Oriflame

PAS-CU-PAS: UNGHII ÎN CULORI CU DESIGN GEOMETRIC

Catalog Oriflame campania C3 2017
5 februarie 2017
Catalog Oriflame campania 4 2017
14 februarie 2017

PAS-CU-PAS: UNGHII ÎN CULORI CU DESIGN GEOMETRIC

TUTORIALE PAS CU PAS

PAS-CU-PAS: UNGHII ÎN CULORI CU DESIGN GEOMETRIC

Culorile dispuse în forme geometrice, contrastante, sunt o modalitate modernă, distractivă de a-ți lăcui unghiile. Urmărește acești 4 pași simpli pentru a obține acest look acasă!

1. APLICĂ O BAZĂ

Începe prin a alege 3 lacuri de unghii contrastante. Cu cât sunt mai îndrăznețe culorile alese, cu atât unghiile tale vor fi mai captivante! Aplică mai întâi culoarea deschisă. Acest lucru va permite celorlalte culori să fie evidențiate mai bine. Așteaptă să se usuce acest strat.

2. TRASEAZĂ O LINIE VERTICALĂ

Acum, trasează o linie oblică de-a lungul unghiei, pe centrul acesteia, folosind cea de-a doua culoare. Nu uita că întotdeauna este recomandat să aplici mai multe straturi fine, decât unul gros. De asemenea, straturile subțiri se usucă mai repede și este mai puțin probabil să le strici dacă le atingi din greșeală.

3. DESENEAZĂ UN TRIUNGHI

Folosind culoarea cu numărul 3, desenează un triunghi pe forma deja creată. Pentru mai multă precizie, folosește o pensulă specială aplicarea ojei. Ea îți va permite să desenezi precis, în detaliu, pentru un rezultat impecabil.

4. APLICĂ TOP COAT

La final, aplică un strat de top coat pentru un aspect lucios!

Aveti intrebari? Scrieti mai jos folosind Facebook:

comentarii

Comments are closed.