Programul de bun venit Oriflame campania 1 2018 - Catalog Oriflame

Programul de bun venit Oriflame campania 1 2018

Cum ne logam in contul personal Oriflame, cum plasam o comanda si statusul comenzii
13 decembrie 2017
PARFUMUL ORIFLAME POTRIVIT SEMNULUI TĂU ZODIACAL PENTRU 2018
28 decembrie 2017

Programul de bun venit Oriflame campania 1 2018

PROGRAMUL DE BUN VENIT C1 2018 PENTRU NOII CONSULTANȚI!

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.

Cu Oriflame:

ARĂȚI BINE

Avem o paletă vastă de produse cosmetice de calitate, ce răspund tuturor nevoilor și care te ajută să arăți și să te simți minunat. Produsele noastre sunt inspirate din natură și sunt dezvoltate pe baza celor mai avansate descoperiri științifice.

CÂȘTIGI BANI

1. Prezinți catalogul prietenilor, vecinilor și colegilor, faci comenzi și beneficiezi de reduceri de până la 40%, în funcție de valoarea comenzii.

2. Îți construiești propria afacere, invitând alte persoane să se alăture echipei tale. Câștigi din vânzarea pe care o face grupul tău și te bucuri de recompense suplimentare.

TE DISTREZI

Cunoști alte persone și îți faci prieteni noi. Participi la evenimente extraordinare și călătorești peste tot în lume. Ai oportunități nelimitate de dezvoltare personală, prin participarea la traininguri.

pas1-7
PASUL 1

Înscrie-te la Oriflame şi cumpără produse în valoare de 150 lei cumulat (preţ de catalog), în campania în care te-ai înscris. Revino în campania următoare şi alege-ţi, pentru numai 5 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 1.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din campania următoare celei în care te-ai înscris*. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash, pentru 5 lei. *De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 1 la prima ta comandă din campania 2

 

 

pas2-7PASUL 2

Revino în campania imediat următoare înscrierii şi cumpără produse în valoare de 250 lei cumulat (preţ de catalog). În prima comandă din următoarea campanie alege-ţi, pentru numai 7 lei, una din cele 4 opţiuni de produse de la Pasul 2.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din a doua campanie de la înscriere**. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul/codurile produsului/produselor cadou, vei primi automat setul Milk & Honey , pentru 7 lei. **De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 2 la prima ta comandă din campania 3

 

 

 

pas3-7PASUL 3

Rămâi alături de noi şi în cea de-a treia campanie şi cumpără produse în valoare de 350 lei cumulat (preţ de catalog). La prima comandă din campania următoare alege-ţi, pentru numai 10 lei, un produs din cele 4 opţiuni de la Pasul 3.

Produsul ales trebuie adăugat la prima comandă din cea de-a treia campanie de la înscriere***. Dacă omiţi să adaugi la comandă codul produsului cadou, vei primi automat apa de toaletă Eclat Femme, pentru 10 lei. ***De exemplu: te-ai înscris în campania 1 – adaugă produsul cadou Pasul 3 la prima ta comandă din campania 4

Aveti intrebari? Scrieti mai jos folosind Facebook:

comentarii

Comments are closed.